Talarn acull més de 2000 persones a l'entorn del vi

Aquest cap de setmana Talarn ha estat el punt neuràlgic de diferents esdeveniments on han coincidit la 4ª Marxa de BTT Talarn Vi Bike, el 23è concurs de Pintura Ràpida i la 9a edició de la Fira de Vi del Pirineu. Aquests 3 actes han aconseguit reunir a Talarn més de 2.000 persones que han ofert una estampa immillorable per a la promoció del municipi.
El dissabte al matí la “Vi Bike”, va reunir 310 corredors/es que van poder escollir uns dels 3 recorreguts que l’associació El Podall havia preparat amb una incansable tasca des de mesos enrere. Felicitats per la magnífica organització.
Pel que fa a la 9a edició de la Fira de Vi del Pirineu va iniciar els actes amb les ja tradicionals visites als cellers particulars dels veïns/es de Talarn. Van ser molts els que van descobrir per primer cop les singularitats de cada celler i van poder degustar el vi que elaboren alguns vilatans del municipi. Un engrescador concert per part del bateria de Els Pets, Joan Reig va donar el tret de sortida de la fira pròpiament amb un increment de visitants de més del 30% en relació a l’edició anterior.
Ja per últim, el 23è Concurs de Pintura Ràpida va comptar amb la participació de 19 pintors/es que van representar diferents ambients de la temàtica La tradició vitivinícola a Talarn.