Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Talarn celebra Sant Martí amb diferents activitats culturals

La festivitat acull obres de teatre, un concert d'orgue i dues xerrades d'àmbit històric

DILLUNS 14 NOVEMBRE 2022

Aquest diumenge s'ha posat el punt i final als diferents actes organitzats durant la festivitat de Sant Martí al municipi de Talarn. Dissabte al migdia  es van representar dos obres de micro teatre a diferents cellers particulars, en el marc del Festival MicroFest. Els assistents a l'activitat, que es trobava dins del programa Cordevi, van poder tastar paté de corder del cuiner local Oriol Pallarès, d'És Pallarès, maridat amb una  copa de vi de la Fira de Vi del Pirineu.

Com a continuïtat del Cicle de xerrades Talarn il·lumina Catalunya, que es celebra durant el mes de novembre, el dissabte a la tarda es va inaugurar el nou plafó de plaça Castell en el que es reprodueix una fotografia del campament obrer en el moment de la construcció de la presa del pantà de Sant Antoni, l'any 1912. Seguidament, els senyors Miquel Bailac i Feliu Izard van parlar sobre les particularitats de la construcció de la presa a través de les  imatges que es disposen de l'època. Podeu veure la seva xerrada clicant aquí

El diumenge al matí vam poder gaudir del concert d'orgue a l'església parroquial de Talarn, en el marc del XXIV Festival de Música de Tardor. Per finalitzar, a la tarda, l'Associació de Gent Gran de Talarn va programar una xerrada de l'historiador Xavier Costa, que es pot recuperar clicant aquí, en la que es va relatar la descoberta recent d'un jaciment romà al paratge dels Sabarissos.

Galeria d'imatges