Talarn celebra la 2a Jornada de Gastronòmica per remmemorar la Fira de Sant Martí
Talarn ha celebrat aquest cap de setmana la 2a edició de la Jornada Gastronòmica de Sant Martí on el corder, el vi, la música i el teatre han estat els plats principals
DIMARTS 12 NOVEMBRE 2024
Enguany, les activitats han girat, de nou, al voltant del producte local. En primer lloc, amb un taller d'elaboració de girella a càrrec de Jaume Badia, de Badia Xarcuters. Més tard, el teatre ha pres protagonisme amb l'obra Camins que parlen, de la companyia La Fanga Escènica.
A continuació, i per reivindicar l'excepcionalitat dels productes gastronòmics del Pallars, hem pogut degustar una tapa de corder d’És Pallarès acompanyat d’un excel·lent vi, del celler Castell d'Encús. Per finalitzar la jornada, s’ha celebrat un dinar gastronòmic, també a base de productes amb corder, i que ha estat amenitzat per l'acordionista Àlex Bustos.
El diumenge, la Jornada Gastronòmica s’ha complementat amb la missa solemne en honor a Sant Martí i amb el concert d’orgue a càrrec de Miquel González, acompanyada de la soprano Laura Martínez, en el marc del 26è Festival d'Orgues de Ponent i del Pirineu.