Endesa cedeix "La Piràmide" a l'Ajuntament per a la finalitat lúdicoesportives

Endesa i l’Ajuntament de Talarn han firmat recentment un conveni de col•laboració mitjançant el qual la companyia elèctrica cedeix en arrendament a aquest consistori del Pallars Jussà una parcel•la de terreny de 8.115 m2 a l’entorn del pantà de Sant Antoni. L’objectiu és promoure activitats amb finalitats ludicoesportives per dinamitzar econòmicament l’entorn del llac.
Aquesta superfície està delimitada per les fites M-120 i M-121, el mateix embassament i la carretera C-13, al terme municipal de Talarn, i inclou, més enllà del terreny, una curiosa estructura piramidal que antigament es va fer servir com a quiosc de begudes. Aquest arrendament s’ha pactat per una durada de deu anys, amb pròrrogues automàtiques d’any en any.
Així mateix, s’està estudiant la viabilitat d’instal•lar en aquest emplaçament un o més punts de recàrrega de vehicles elèctrics, tal i com aquest estiu es va fer a El Pont de Suert. Així, seria el segon punt de recàrrega ràpida que entraria en servei, de la mà d’Endesa, en una carretera de Catalunya.